Beyce İlkokulu

Vizyon: Beyce İlkokulu İlçemizde, Öğrenci, veli, öğretmen ve çevre insanı tarafından ilk tercih edilen, saygın güvenilir ve örnek bir okul haline getirmektir.

Misyon: •Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır. Biz; • Atatürk ilkeleri ışığında; • Sevgi ve saygıya, • Sorumluluk bilincinin gelişmesine, • Doğru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, • Özgüvene, • Bireysel ve Grup disiplinine, • Araştırma ve Analitik düşüncenin geliştirilmesine, • Eleştiriye açıklığa, • Pozitif düşünceye, • Yaşam boyu öğrenmeye, • Yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, • Her tür şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, • Çevre bilincinin geliştirilmesine, • Sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve Beyce Ortaokulu olmanın haklı gururunu yaşamaya önem veriyoruz.

Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler: