HAYRINI OKULA YAP GELECEĞE iZ BIRAK Projemiz kapsamında Öğrencilerimize Lokma Hayrı Yapıldı.

Okul, öğretmenler, hayırsever veliler el ele verip yeni bir projeyle öğrencilerimizin gelişimlerine katkıda bulunuyorlar. Hayrını Okula yap, Geleceğe İz bırak.. projesi kapsamında hayır sever ögretmenimizin katkılarıyla ilk lokma hayrı okul bahçemizde öğrencilerimizle buluşmuştur. Gecen ay Hayır sever velilerimizin katkılarıyla Tüm öğrencilerimize yemekhanemizde yemek ikramı yapıldı. Tüm hayırseverlerimizin katılımlarını bekliyoruz.

16.03.2022 110

16-03-2022