Gümüşsu Anasınıfımızın Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kasım-Aralık Ayı Etkinlikleri

Gümüşsu Anasınıfımızın Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kasım-Aralık Ayı Etkinlikleri

Gümüşsu Köyü anasınıfımızda Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkili biçimde uygulanıyor. Proje kapsamında velilere haber  mektubu gönderilerek ve toplantı ile proje anlatıldı. Dilimizin Zenginlikleri panosu hazırlandı. "Bu Kış Uyumasak Mı" adlı hikaye kitabı velilerimizin katılımıyla çocuklara okundu.

03.01.2024 69

Kasım-Aralık ayı içerisinde, proje kapsamında aşağıdaki faaliyetler gerçekleştirilmiştir.

1)Proje ile ilgili ailelere haber mektubu gönderildi.

2)Velilerin görebileceği yere Dilimizin Zenginlikleri Projesi panosu hazırlandı. Velilerin görebileceği yere hazırlanan haber mektupları ve afişler asıldı.

3)Velilere proje hakkında online ve yüz yüze bilgi verildi. Hem sosyal medya aracılığı ile  hem de sınıfa davet edilerek bakanlık tarafından Türkiye’nin tüm illerinde uygulanmaya başlanan projenin içeriği hakkında bilgi verildi. Akıllardaki soru işaretleri giderildi.

4)Çocukların sözel dil becerilerini geliştirmeye yönelik yürütülen bir etkinliğe aileler uygulayıcı olarak katıldı. Önceden  belirlenen ’’Bu Kış Uyumasak Olmaz mı?’ ’isimli hikaye veli tarafından çocuklara anlatıldı .Aileler etkinliğe aktif olarak katılım sağladı .Ailelerin ve çocukların birlikte katılım gösterdiği bir faaliyet uygulandı.

03-01-202403-01-202403-01-202403-01-2024